(+47) 900 68 536

Optice prosessflyt - slik skaper vi pure quality

Vi i Optice leverer tjenester på tørrisrens og ventilasjonsrens, både i privat og offentlig sektor. Med mange profesjonelle teknikere tar vi ære i grundig undersøkelse og overlevering av ventilasjonssystem i rengjort stand. 


Vi har lang erfaring i ventilasjonsrens / ventilasjonsrengjøring. Vi har også god kompetanse på mindre ombygginger og reparasjoner av ventilasjonsanlegg. Hvorfor bytte anlegg til en høy kostnad, når Optice kan gi forlenge livet til en langt lavere kostnad. Rensing av kjøkkenavtrekk er også en spesialitet med bl.a. tørris. Våre renseprinsipper er også miljøvennlige

Våre ansatte har opp til 15 års erfaring i rengjøring av ventilasjonsanlegg. Selv om vi er et ungt firma, så har vi med oss erfaring fra 3-4 firmaer som har lang erfaring med ventilasjonsrens / ventilasjonsrengjøring / rensing av ventilasjonskanaler. Våre teknikere har erfaring fra varme- og kjøleanlegg, bygging og montering av alle typer ventilasjonsanlegg, service på ventilasjonsanlegg og rensing med tørris.

Flytdiagram

Systematisk prosess fra begynnelse til slutt, du blir godt tatt vare på som kunde og partner på inneklima.

prosessflyt.doc

Etiske retningslinjer

Etiske prinsipper som vi styrer vår virksomhet etter og som kontrollerer handlingsrom på jobb.

 Etiske retningslinjer

ventilasjonsanlegg

Ventilasjonsanlegg, både nyinstallerte og noen år gamle, trenger vedlikehold. Vi kan kartlegge dine behov.

Ventilasjonsrengjøring

COPYRIGHT 2019 - OPTICE AS UTVIKLET AV SPIRE WEB & DESIGN